Gyakori kérdések, válaszok a ganodermás kávéval kapcsolatban.

Ezeket a több száz vásárló feltett kérdései alapján válogattuk össze.

Mi a ganoderma?

A ganoderma, magyarul pecsétviaszgomba, egyfajta gyógygomba. Nagyon sok ásványi anyagot, és 200 féle biológiailag aktív összetevőt tartalmaz.

Fogyasztása pozitív hatással van a szervezetre.

Hogyan kerül a kávéba?

A DXN részéről nagyon jó ötlet volt, hogy egy napi fogyasztási, élvezeti cikkhez, a kávéhoz keverték hozzá a számunkra fontos alkotóelemet, a ganoderma gombát, így biztos, hogy nem fog életünkből kimaradni.

Az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy minden nap bevegyék az étrend kiegészítőjüket, de a napi kávéadagukat nem felejtik el meginni.

Hallottál már olyanról, hogy valaki a reggeli kávéját elfelejtette volna meginni? 

Miért a DXN ganoderma?

A DXN által kidolgozott hideg feldolgozási módszerrel 100 %-ban megőrzik a ganoderma hatóanyagait. 20 kg ganoderma gombából csak 1 kg ganoderma készterméket nyernek ki, így nagyon magas is a hatóanyagtartalma.

A DXN mindent egy kézben tart (bio termesztés, feldolgozás, csomagolás, értékesítés), ez garancia a minőségre, és a jó ár/érték arányra.

Különböző ISO minősítések bizonyítják a nemzetközileg elvárt minőséget, magas színvonalat, és megbízhatóságot.

ganoderma
ganoderma hatasai

Mit tapasztalok, ha ezt a kávét fogyasztom?

Érdemes betartani, hogy nem fogyasztasz mellette másfajta kávét, csak a ganodermás kávét. 

Ha megkínálnak más kávéval, ne fogadd el, hanem kérj egy pohár forró vizet, és keverd bele a magaddal vitt instant ganodermás kávédat.

Ebből a fajta kávéból érdemes legalább 3 csomaggal = 1 kúra, elfogyasztani ahhoz, hogy biztosan megtapasztalt pozitív hatását. Ez az adag 2 hónapra elég, ha naponta 1-gyet iszol meg, ami 2 adagra elegendő.

Nagyon pozitív hatást éreztek, akik már rendszeresen fogyasztják:

 • hosszan tartó frissesség,
 • magasabb energiaszint,
 • jobb koncentráció képesség
 • nyugodtabb, pihentetőbb alvás

Legtöbb ganodermás kávéfogyasztónak nem okozott gyomorégést, heves szívdobogást, mint a hagyományos kávé. Nem tapasztaltak kellemetlen szájízt a fogyasztása után, javult a közérzetük, emésztésük.

Én személy szerint már 6 éve csak ganodermás kávét iszom, hagyományos kávét már nem. Fentebb felsorolt pozitív hatások miatt én ezt választottam.

Azért vedd figyelembe azt a tényt, hogy minden szervezet más és más, ezért nem biztos, hogy a Tiéd is így reagálna. Ezt csak egy módon tapasztalhatod meg, ha kipróbálod.

Lehet-e bármilyen mellékhatása a ganodermás kávénak?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy már első fogyasztásnál is pozitív hatások jelenkezhetnek. Enyhe ellenhatások esetleg azoknál, akiknek túl érzékeny a szervezete, vagy a testében túl sok méreganyag gyűlt össze, ilyenkor előfordulhat:

 • enyhe fejfájás, mert a ganoderma segíti a méregtelenítést, és a méreganyagok távozásakor fordulhat elő ilyen panasz – de ezt bőséges víz fogyasztásával elkerülhetjük
 • hasmenés – sokan azt tapasztalják, hogy az emésztésükre nagyon jó hatással van, de előfordulhat enyhe hasmenés, fontos, hogy figyeljük a testünket, ilyenkor ne igyunk naponta 1 adag kávénál többet
 • általánosságban elmondható, hogy a ganoderma támogatja a szervezetünket, pozitív hatással van működésére, ha esetleg egy-egy probléma előfordul, az csak azt jelzi, hogy esetleg valami probléma van, amire jó odafigyelni, megvizsgálni, hogy mi lehet a kiváltó oka
kave mellekhatasai
vasarlasi kedvezmenyek

Hogyan tudok kedvezőbben vásárolni?

Ha olcsóbban, törzsvásárlói áron szeretnél hozzájutni a termékekhez kattints a DXN Regisztráció menüpontra, és ismerd meg a regisztráció, és a kedvezményes vásárlási lehetőség részleteit.

Ha fogyasztói áron, regisztráció nélkül szeretnéd megvásárolni a termékeket, akkor azt az alábbi linken teheted meg: https://www.dxn2u.eu/pws/310020253

A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata.
Termékeit 180 országban, több mint 10 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.

A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.

DXN termékek rendelése, kedvezményes vásárlási lehetősége

WEBÁRUHÁZBAN:

Vásárolni 2 módon tudsz:

 1. Fogyasztói áron – regisztráció nélkül vagy
 2. Törzsvásárlói áron – egyszeri regisztrációval.

Ha megrendeléseddel egyidejűleg Törzsvásárlóként is regisztrálsz, akkor jogosult vagy a törzsvásárlói árra és további kedvezményekre, melyekről itt találsz bővebb információt.

   

  kave megrendeles