Mennyi pénzzel tudod indítani a DXN online üzletet?

DXN online üzlet, indításának költsége

 

Nagyon sokan feltették már a kérdést, vajon mennyi pénz kell a DXN vállalkozás elindításához?

dxn-regisztracio
DXN regisztációs díj CSAK 2 mozijegy ára 🙂

 

A DXN hálózatába csak szponzoron keresztül lehet regisztrálni. Ez tulajdonképpen egy olyan embert jelent, aki már előtted csatlakozott a DXN termékforgalmazói hálózatába.

A regisztráció egyszeri költsége 5.000 Ft regisztrációs díj.

Ha azt vártad, hogy itt egy nagyobb összeg fog szerepelni, mint sok más MLM cégnél, akkor kellemesen csalódhattál.

Igen, ez csak 5.000 Ft, kb. mint két mozijegy ára. 🙂

Ennyibe kerül az életre szóló tagság, amely ráadásul örökölhető. Ez egy jelképes összeg. Emellett ahhoz, hogy a regisztráció érvényes legyen, azzal együtt minimum 1 db tetszőleges terméket, például 1 doboz ganodermás kávét kell megvásárolni.

Ez is egyértelmű, hisz termékvásárlás nélkül miért is akarna bárki a hálózat tagja lenni?!

Regisztrációd után a DXN küld neked egy visszaigazolást a megadott email-címre, így nagyon fontos, hogy pontosan add meg – a lehetőleg gmail-es  email címedet!

A visszaigazoló email tartalmazza a saját intranetes azonosítónkat és jelszavunkat, amellyel majd be tudunk lépni a saját webirodánkba.

Regisztrált tagként a legelső lépés az, hogy megismerkedünk az Intranet különböző aloldalaival. Érdemes erre minél több időt rászánni és megjegyezni, vagy felírni, hogy mit hol találunk.

Fontosnak tartom azt, hogy amikor csak lehetséges – lehetőleg minden nap – lépjél be az intranetbe az újdonságok oldalon található friss információk miatt.

Az következő konkrét lépésed a saját ingyenes weboldal igénylése legyen. Ha több nyelvű weboldalt is akarsz igényelni, ennek nincs semmi akadálya, ezekhez is ingyenesen hozzájuthatsz.

Mit tegyél az első három hónapba a weboldaladdal?

Munkatársi webkonferencia hanganyagainak meghallgatása.
Az Intranet egy olyan rendkívüli segítség, amelyet egyetlen MLM cég sem nyújt a tagjai számára!

Nézz be ide naponta, vagy akár naponta többször is a friss információkért. Ha valamit keresel, nem jut eszedbe egy termékkel, vagy az üzlettel, kiszolgáló központtal, akkor itt biztosan megtalálod. Ha valamit nem találsz meg, akkor hívd a szponzorodat, aki biztosan tud megoldást.

Tehát röviden, összefoglalva ezért az összegért cserébe kapsz:
– Egy vagy több (többnyelvű) professzionális weblapot, amelyen keresztül a vásárlók megrendelhetik maguknak a kívánt termékeket anélkül, hogy Neked bármi teendőd lenne, illetve az új belépők is ezen tudnak regisztrálni.
Örökös tagságot kapsz érte, törzsvásárlói árat minden termékre, és egy kifejezetten hasznos, válogatott „tananyagot”, amelyből a hálózatépítésről, a ganodermáról és a marketing tervről, vagyis a kereseti lehetőségekről olvashatsz.
– Egy ingyenes és magas szintű online képzés sorozatot, és annyi segítséget az elinduláshoz és a pénzkereséshez, amennyire csak szükséged van.

Ezekkel az eszközökkel valóban szinte garantált a siker.

De ennek a sikernek Te vagy a záloga, neked kell munkát beletenni azért, hogy elérd a kitűzött célodat.

Készen állsz arra, hogy megvalósítsd álmaidat?

Az alábbi videóban Kócsó László bővebb információt nyújt a DXN online üzletépítésről.

Ha még ennél is bővebb információt szeretnél kapni, iratkozz fel hírlevelemre.
Legjobb e.mail címed*
Keresztneved*


Facebook Comments

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.