DXN szakmai nap

Szakmai nap a DXN rendezvényén

dxn-szakmai-nap
DXN szakmai nap résztvevői

A DXN cég vezetése december 10-én Fókuszban az egészség címmel szakmai napot tartott a Lurdy ház mozitermében, melyen több száz érdeklődő volt jelen.

Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy én is részt vehettem ezen a rendezvényen.

Két nagyszerű szaktekintély előadását hallgathattuk meg, melyet a saját területükön, gyakorlati tapasztalataik alapján osztottak meg a résztvevőkkel, érdeklődőkkel.

dxn-szakmai-nap-drdeak-sandorDr. Deák Sándor belgyógyász főorvos, természetgyógyász, aki hiteles képet mutatott be a gyógyszerek káros mellékhatásairól
Ami megdöbbentő volt számomra, hogy többen halnak meg a gyógyszerek okozta mellékhatások miatt, mint, korunk népbetegsége, a rák miatt. Ez bizony elgondolkodtató, szinte hihetetlen dolog.

 

 

 

dxn-szakmai-nap-drcsizmadia-beataDr. Csizmadia Beáta szakgyógyszerész, természetgyógyász, gyógynövény doktor is megerősített abban, hogy sokkal természetesebb gyógymódja a szervezetnek a ganodermás készítmények fogyasztása, mint a számos szintetikus, mérgező anyagot tartalmazó gyógyszerek.

Mivel a ganodermás készítményeket (kávé, étrend kiegészítő), én is azért fogyasztom, hogy egészségügyi problémáimra ne kelljen gyógyszerekkel mérgeznem magam, ezért nagyon hasznosnak tartottam mindkét tájékoztatót.

Megerősített a ganoderma gomba betegséget megelőző, szervezet egyensúlyát fenntartó hatásában.

Kellemes és hasznos nap volt, köszönöm a cégnek, szponzoraimnak, és a csapattársaknak!

szakmai nap
Együtt a csapattagokkal

 

 

 

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.