DXN és Én

Üdvözöllek!

 “A legalkalmasabb pillanat a MOST ahhoz, hogy elkezdj cselekedni!

A holnap sem lesz jobb.

A tegnap jobb lett volna, de arról már lemaradtál!”S.J.

Támtomné Bors Anikó vagyok, nyugdíjas pedagógus és a DXN cég online tanácsadója!

A DXN cég, amelyben otthoni munkát végzek, egészséges (kávék, italok, étrend kiegészítők, higiéniai) termékek gyártásával, értékesítésével foglalkozik.

Saját online üzletépítésben, otthoni vállalkozás létrehozásában leszek segítségedre, ha Te is hasonlóan gondolkodsz, mint én.

Amikor MLM céget választottam, csak termékértékesítésre gondoltam, tehát a fizess be több 10-100 ezer forintot a semmiért, termék nélkül, nálam ez szóba sem jöhetett!

Fontos szempont volt, hogy valódi eladható – jó minőségű és egészséges – termék legyen, melyet el lehet adni Magyarországon és külföldön is.

Megvizsgáltam, hogy a DXN cég mióta van jelen a világon és Magyarországon. A nemzetközi jelenlét nagyon fontos, hiszen az igazán jó MLM cégek sok országban működnek.

Ezután megnéztem, hogy a cég hivatalosan be van-e jegyezve Magyarországon. Van-e neki magyarországi ügyfélszolgálata, ahová be tudok menni és kezembe vehetem a terméket. Nem utolsó szempont volt még az is, hogy a cég saját gyártású termékeit értékesítsen!

Ezekhez az információkhoz gyorsan hozzá lehet jutni az interneten, ezért elkezdtem keresni azt az üzleti lehetőséget, amely a fenti elvárásaimnak megfelel majd.

Mivel nem ismeretlen számomra ez a fajta online üzleti lehetőség, ezért a DXN céget megismerve regisztráltam, és vásároltam egy termékcsomagot, hogy saját magam győződjek meg a DXN termékeinek hatékonyságáról.

A bio termékek nagy részét saját magam, családom tagjai, és barátaim segítségével “teszteltem”, így hitelesen tudom állítani, hogy mind nagyon hatékony, biztosan állíthatom, hogy valamennyi egészségünk védelmét szolgálja.

Weboldalamon szeretném bemutatni az idősebb, elsősorban nyugdíj (előtti/utáni) korosztályú Hölgyeknek/Uraknak a DXN üzletet.

Miért pont a DXN?

Régi, megbízható ismerősök által találkoztam ezzel az üzleti lehetőséggel. Tanultam marketinget, elvégeztem Vida Ági több online tanfolyamát.

Mivel csak pozitív tapasztalataim voltak, így már nem volt kérdés, szeretném másnak is megmutatni ezt az otthoni üzletet, hogy minél több ember élhessen egészséges életet nyugdíjas korában is.

A DXN a legjobb MLM üzlet. A cég minden eszközt a kezedbe ad, amivel gyerekjáték az online üzletépítés.

Az én történetemet itt megismerheted!

Elsősorban azokat az otthoni munkát kereső pedagógustársaimat várom csapatom tagjai közé:

aki komolyan gondolja a haladást

aki nem arra épít, hogy munka nélkül tud pénzt keresni

aki hajlandó tanulni, dolgozni

aki munkája mellett, vagy nyugdíjas lévén is időt szakít erre az online üzletre

aki önálló vállalkozásban, saját jövedelemben gondolkodik

akinek nincs több százezer, millió forintja új vállalkozást indítani

Amire számíthatsz:

Neked lesz önálló vállalkozásod, amit otthon végezhetsz

semmi kockázat nincs benne, nem kell pénzt beinvesztálni

nem kell a főnöknek megfelelni, saját magad ura lehetsz

csapatmunkával egyszerű a haladás, segítségre mindig számíthatsz

Csak olyan embereknek tudok segíteni, akik maguk is segítséget keresnek!

Csak olyanoknak tudok segíteni, akik már eljutottak oda, hogy változtatni akarnak! Nem az a tisztem, hogy meggyőzzelek, csak a tájékoztatás, hogyan változtass az életeden, anyagi helyzeteden.

Ha Te is úgy gondolkodsz, mint én, vedd kezedbe sorsod irányítását, hidd el, senki nem fogja megoldani a gondjaidat, csak Magadra számíthatsz!

Csak Te tehetsz meg bármit azért, hogy nyugdíjas korodban is jól élj!

Ezt hogyan tudod megtenni? Bővebb információért kattints ide!

 

videosbanner

Facebook Comments

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.