DXN Cég

DXN Cég

 

A DXN 24 éves múltra tekint vissza. Multinacionális vállalat, és Malajzia legnagyobb MLM exportőre.
Stabilitását, a legnagyobb táplálék-kiegészítőket és kozmetikumokat forgalmazó üzletág mellett működő sikeres vállalkozások, befektetések is biztosítják! /Saját utazási iroda, építőipari tervező és kivitelező cég, biodízel üzemág stb./

A DXN a malajziai tőzsdén elérhető, így adatai nyilvánosak, ellenőrizhetőek, forgalmi és jutalék-kifizetési adatai hitelesek!

Jelenleg a 25. legnagyobb MLM cég a világon, de ázsiai viszonylatban az elsők közé sorolható.

Az európai piac jelenlegi megnyitásával, már mind az 5 kontinensen jelen van, termékei az egész világon elérhetőek, így a hálózatépítők az egész világról csatlakoztathatnak fogyasztókat és üzletépítőket – lásd „egy világ egy piac” koncepció!

Jelenleg több, mint 5 millió regisztrált tagja van, ami ennél jóval több fogyasztót jelent.

dxn tagság

Ebből több mint 20 ezer az orvos, főleg az ázsiai kontinensen, ahol a természetes gyógymódok sokkal nagyobb szabadságot élveznek és elfogadottabbak, mint az orvosság alapú, sokszor csupán csak a tüneteket kezelő nyugati társadalomban!

Dr.Lim Lassú Jindrlimganodermagomba

A DXN –t 1993-ban alapította meg az Indiai Institute of Technology-n diplomázott Dato’ Dr.Lim Slow Jin. Szakmája, sőt szenvedélye a gombák emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása, ez vezette el őt a ganoderma gomba csodálatos világába.

Sok éves kutatások után sikeresen elérte, hogy a ganoderma gombát – a gyógynövények királyának nevezik. Gyógyító hatásait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állította.

Az általa kidolgozott ganoterápia és szabadalmaztatott hatóanyag kivonási eljárás teszi a DXN ganoderma termékeit piacvezetővé, és a legtöbb és leghitelesebb minőségi tanúsítvány, elismerés és díj birtokosává.

Bár a cég alapítása óta voltak, akik kiváltak saját MLM hálózatokat szervezve, sőt tovább is tart az osztódásuk, mégis a tények és a számok egyértelműen bizonyítják, hogy ma a világ legnagyobb saját ganoderma farmjai a DXN kezében vannak!

dxncég

 

A cég tartja kezében a kutatási folyamatokat, a termesztést, a feldolgozást, csomagolást és szállítmányozást – külső cégek, beszállítók nincsenek – így biztosítani tudja a garantált minőséget és a legalacsonyabb árakat!

Kínálatában, Malajziában több mint 100 termék található, amiből az európai piacon is már több mint 38 kapható!

Az Európában kifejlesztett online rendszer az egész világon használható, egyszerű rendelési, regisztrációs és „tagtoborzó” felületet biztosít ingyenesen a hálózatépítők részére!

Otthoni munka lehetőség Neked is, ha pénzt akarsz keresni, hogy kiegészítsd nyugdíjadat!

 Bővebb információt kérhetsz, iratkozz fel hírleveleimre!
Legjobb e.mail címed*
Keresztneved*


 

A webáruházban most 25 %-kal olcsóbban vásárolhatsz!!!!

Facebook Comments

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.