7-éves-dxn

DXN 7. születésnapja

DXN 7. születésnapja

Március 19-én Budapesten tartotta a DXN 7. születésnapját.

dxn-szuletesnap77. éve, hogy a DXN Európában, közöttük Magyarországon is jelen van, egyre stabilabban működik.
A rendezvény helyszínén, a Lurdyház mozitermében közel 500 érdeklődő, és üzletépítő gyűlt össze.

Ezek a rendezvények azért is nagyon jók, mert itt tudnak találkozni a DXN nagy családjának tagjai, és azok a csapattagok, akik a hétköznapokban a távolságok miatt csak online, telefonon, skype-n, vagy e.mail-ben tudnak kapcsolatot tartani. Így van ez a Superwoman csapat tagjai esetében is, mivel több száz kilométeres távolság választ el bennünket egymástól. Ezen a személyes találkozáson nagyon örültünk egymásnak, meg is örökítettük, hogy később is emlékezzünk erre a kivételes napra.

dxn-7-születésnap-aktivnagyi
DXN 7. születésnapja

Az első részben mindjárt volt is nagy izgalom, egy nagyszerű eseményre került sor, ahol személyesen én is érdekelt voltam, mivel elértem a STAR AGENT igazgatói szintet, és itt vehettem át az ezért járó kitűzőmet.

dxn-7-születésnap-aktivnagyi-sa
Star Agent lettem 🙂

A nap egyik legérdekesebb programjának ígérkezett Dr. Deák Sándor belgyógyász főorvos, természetgyógyász előadása. Lebilincselő, sokszor szórakoztató előadásmódban beszélt arról, hogy milyen szerepe van a ganoderma gyógygombáknak az aktív és egészséges életmódban.

Rövid ebédszünet után került sor Szalay Ádám motivációs tréner: Nincs kéz, nincs láb, nincs kifogás előadására, amelyben a siker kódját vonultatta fel, és mutatta be a hallgatóságnak.
Majd következett a magasabb minősülések átadása, amelyet a hallgatóság részéről nagy taps kísért.

dxn-webkapcsolat
Élő bejelentkezések

Ezen a napon igazi meglepetés volt, hogy webkapcsolaton keresztül mozivászonra kivetítve láthattuk, hallhattuk a különböző országokban élő DXN vezetőket. Valamennyi külföldi vezető gratulált a magyarországi DXN 7. születésnapja alkalmából összegyűlt közönségnek. Nagyszerű érzés volt látni Dato Dr. Lim Siow Jin-t a DXN elnökét, Jane Jau ganodterapeutát, aki egyben felső vezetőnk. De élőben jelentkezett be több vezető hálózatépítő is, közöttük Papp Andrea, aki Spanyolországban épített nagy hálózatot.

 

Danny Blue tette fel a koronát erre a napra, aki a közönséget is bevonva a gyakorlatban is bebizonyította, hogy mindenkiben megvan a képesség arra, hogy kihozza magából a legtöbbet. A másolódás, mint eszköz

dxn-7-születésnap-torta
DXN szülinapi torta

 

Nem maradhatott el a születésnapi torta sem, amelyből mindenkit megkínáltak. A süti, amit kaptunk, nagyon finom volt.

 

 

Szuper nap volt ez, régi, és új barátokkal találkozhattunk, sokat tanultunk, amit most már a gyakorlatban is tudunk hasznosítani.

Ha úgy érzed, Te is szeretnél közénk tartozni, és ilyen nagyszerű élmények részese lenni, várlak csapatunkba.

Kérj bővebb információt: ITT>>>>>>>>>>>

 

 

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.